OM OSS – Leyvin Beauty
Leyvin

OM OSS

leyvin

Vår berättelse

Vi på Leyvin Beauty använder oss av marknadens effektivaste och säkraste utrustning och strävar alltid efter att erbjuda de senaste behandlingsteknikerna. Det är en självklarhet för oss att alltid vara uppdaterade inom den teknologiska marknaden och vi förnyar vår behandlingsutrustning kontinuerligt. Vi använder oss av säkra och beprövade metoder.

Vi ställer höga krav på oss själva och vår kompetens för att kunna erbjuda moderna och säkra behandlingar av hög kvalitet. Våra patienter ska känna sig väl omhändertagna och vi vill bygga upp en relation där patienten känner sig trygg. Vi presterar vårt yttersta för att uppnå bästa resultat och hos oss är alltid patienten i fokus.

Förutom laserbehandlingar kan vi dessutom erbjuda en del andra behandlingar. Bland annat body sugaring/vaxning, ansiktsbehandlingar, ögonfransförlängning m.m

Vår klinik är centralt belägen och lättillgänglig. Vi försöker så långt det är möjligt att uppfylla dina önskemål och ibland kan vi även erbjuda behandlingar på kvällstid och helger.

HAR DU EN FRÅGA?

Vi ger GRATIS samråd före din tjänst och vill gärna höra från dig. Välj den metod som är mest bekväm för dig så kommer vi tillbaka till dig så snart som möjligt.

Call
Story
leyvin beauty • sedan 2019

OM VÅR HISTORIE

Vi erbjuder en ren, säker och hygienisk miljö och följer alla svenska regler.